ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 3 sztukoliwki faszerowane papryką 80 gramówszczypiorek 1 sztukkoncentrat pomidorowy 1 łyżek stołowychser żółty 4 sztuksałata według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Umyte pomidory pokroić w drobną kostkę, a oliwki drobniutko posiekać i razem przemieszać.Dodać opłukany i posiekany szczypiorek oraz koncentrat, mieszając doprawić do smaku solą oraz pieprzem, odłożyć na kilka minut w chłodne miejsce. Następnie rozsmarować na plasterkach żółtego sera, ostrożnie zwinąć w ruloniki i przekroić na pół.Opłukanymi, osuszonymi liśćmi sałaty wyłożyć 4 talerze, a na wierzchu umieścić ruloniki i posypać szczypiorkiem. Podawać z ciemnym pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiKomentarze:Autor: LusiaData: 2009-04-13Znam to :) Super sposób na szybką przekąskę w razie niespodziewanych gości :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: