ßßß
Ten piękny zestaw, w którym podałam mój pudding możecie nabyć tutaj.Zapraszam również na fanpag "Graciarni"Składniki: (na 2 porcje)3/4 szklanki płatków jaglanych11/2 szklanki mleka1 łyżka nasion chia3/4-1 łyżkę masła ochechowego1 łyżeczka oleju kokosowego z Bazarka Smakoszy4 plastry banana2 łyżeczki chrupiącej gryki z melasą i migdałamiPrzygotowanie:Do garnuszka z grubszym dnem wsypujemy płątki jaglane, dodajemy nasiona chia i wlewamy mleko. Zaczynamy podgrzewać na małym ogniu. Gdy mleko zrobi się ciepłe dodajemy masło orzechowe (ilość zależy od Waszych upodobań smakowych). Pudding gotujemy na małym ogniu co jakiś czas mieszając około 4-5 minut do zgęstnienia. W razie potrzeby można dolać odrobinę mleka.Gotowy pudding jaglany przekładamy do filiżanek. Na wierzch układamy plasterki banana, a całość posypujemy chrupiącą gryką.Smacznegosobota, 05 marca 2016, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyPieczona owsianka z ...WYNIKI KONKURSU! - WYGRAJ ...Serniczek chia na jagodach z ...Najprostsza surówka obiadowa ...Delikatne placuszki z ...Ciasto z jabłkami najeżone ...Jagodowe serniczki na ...Grillowana tortilla z ...Bardzo pomarańczowa babka z ...Wiosenne kanapki z lekką ...
Słodkie okruszkiSPIS TREŚCI (OBRAZKOWY)Proszę o cierpliwość. Spis (treści) w fazie przygotowań. Inna nawigacja po blogu - wróć na stronę główną -> Wybierz kategorie, która Cię interesuje
Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Prawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog