ßßß
Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia fusionIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (40 głosów)Skrzydełka kurze po diabelsku - składniki:1012 skrzydełek z kurczaka3/4 szklanki keczupu2 łyżki oleju2 łyżki miodu1 łyżka musztardy1 łyżka sosu sojowego3 zmiażdżone ząbki czosnkuSkrzydełka kurze po diabelsku - sposób przygotowania: Dokładnie wymieszać składniki marynaty, skrzydełka włożyć do miski, polać marynatą i odstawić na 12 godzin do lodówki. Po wyjęciu ułożyć skrzydełka kurczaka na blasze, grubo posmarować marynatą i wstawić do piekarnika nagrzanego na 200'C. Upiec na rumiano. Smacznego!!!Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu