ßßß
Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)25 dag rostbefu30 dag świeżego ananasaMarynata:po 10 łyżek sosu sojowego i soku ananasowego1 łyżeczka oleju sezamowego1 łyżka mioduStek z ananasem - sposób przygotowania: Przygotuj marynatę: składniki połącz i wymieszaj. Mięso włóż do marynaty na co najmniej 2 godziny. Potem wyjmij, osącz z marynaty i upiecz na grillu. Ananas pokrój w plastry i również upiecz na grillu. Stek podawaj z ananasem.DRÓBcarpaccio ze strusiny z rukolą 7/22czeska rolada z piersi indyka 1/59filety strusie z polewą krabową 7/23gulasz ze strusiny z fasolką szparagową 7/20indycze udo faszerowane smardzami 12/54indyczka po węgiersku nadziewana orzechami 1/58indyczka z nadzieniem żurawinowym 11/24indyk nadziewany 12/55indyPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu