Wykonanie
Wyszło naprawdę pysznie :)PRZEPIS2łodygi
rabarbaru1 i 1/4szkl
mlekacukier lub inne słodzidło2 łyżki
mąki ziemniaczanejRabarbar umyć, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki. Udusić do miękkości z odrobiną
wody. Następnie zmiksować blenderem z szklanką
mleka i
cukrem, zagotować.
Mąkę wymieszać z resztą
mleka, wlać do gotującej się masy. Gotować do zgęstnienia, ciągle mieszając.Dziękuję za wczorajsze, wspaniałe komentarze, tak duużo ich było, nawet mama z siostrą zaskoczone były! :)Nawet nie wiecie ile sprawia mi to radości, uśmiechu, że tu zaglądacie, naprawdę dobrze mi tu jest :)I nie tylko tu, ostatnio moje życie tak się zmieniło, ja się zmieniłam, widzę to, i nie tylko ja inni też.lepiej, o wiele, lepiej, dziękuję Ci tato, że mi pomagasz, bo ja wiem, że to dzięki Tobie :*