ßßß Cookit - przepis na Pasztet domowy

Pasztet domowy

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Sadło
Pasztecik Domowy »
Pasztet domowy
-0,5kg wieprzowiny
-3 udka
-0,5kg wątróbki wieprz.
-300g boczku lub podgardla
-2 serca wieprz
-4 cale jajka
-2 bulki czerstwe
-4 marchewki
-pietruszka, seler
-3 cebule
-5 ząbków czosnku
-4 łyżeczki soli, pieprz, kolendra
- majeranek, ziele angielskie w proszku.
- kieliszek koniaku
Wszystkie mięsa prócz wątróbki ugotować z warzywami do miękkości. Wszystko razem zblendować, wątróbkę tez bułki namoczyć w bulionie i tez zblendować, dodać jajka i przyprawy. Włożyć do foremek i piec w kąpieli wodnej ok 1h i 15min
Przepis przesłany przez Arkadiusza Ciupka
wtorek, 18 marca 2014, beiot
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
TrackBack
Ostatnie wpisy
Mielonka z dziczyzny – ...
Peklowanie zalewowe
Peklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i szynka z jelenia
Chlebek orkiszowy Wiesława
Mój prezent gwiazdkowy 2015
Pasztet myśliwego
Rosół z kaczki
Dzika kaczka wędzona
_________________________ __________________________
__________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-line: _________________________
Smaczne Zdrowe Wyroby Domowe
Wypromuj również swoją stronę __________________________
__________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!
design by SenTineL Wood.n
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://wyrobydomowe.blox.pl/2014/03/Pasztet-domowy.html