Kolejne śniadanie/lunch w mniej niż 15 minut:) A efekt- gwarantuję przepysznySkładniki2 garści rukoli0,5 średniej papryki1 garść kiełków1 średnie jajko2 łyżki startej mozzarelliulubione przyprawy1 łyżeczka masła klarowanegoSposób przygotowaniaKrok 1Paprykę kroimy w paski i smażymy na maśle. Jak zmięknie dodajemy jajko, przyprawiamy (u mnie bazylia, sólpieprz, suszone płatkipomidorów i chili) przykrywamy i czekamy aż jajko się zetnie. Rukolę myjemy wykładamy na talerz, posypujemy startą mozzarellą, następnie wykładamy paprykę z jajkiem i układamy kiełki.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyJem zdrowo: pieczone awokado z żółtkiemJem zdrowo: mix sałat z sadzonym jajkiem