Wykonanie
Przepis ten powstał spontanicznie. Ostatnio na wszystko brakuje czasu i tak sięgam po ekspresowe przepisy. Uwielbiam domowe jedzenie, znam historię każdego składnika:), cenię sobie jego jakość. Uwielbiam jesień nie tylko za piękne kolory liści ale przede wszystkim za plony jakie
daje. Dla mnie chyba kulinarnie to ulubiona
pora roku.
Jabłka,
śliwki,
dynie,
orzechy,
grzyby to wszystko czym pachnie teraz moja kuchnia. Kiedy wstałam rano przed pracą zdążyłam na śniadanie przygotować pyszne muffinki z
jogurtem,
mąką razową i soczystymi
jabłkami.Zachęcam do wypróbowania tego przepisu.
Ciasteczka są lekkie (obliczyłam, że jedna sztuka ma około 110 kcal), lekko
orzechowe przez użycie
mąki razowej i w sam raz na słodką przekąskę w pracy.Po przepis zapraszam TUTAJ lub kliknij zdjęcie.
Smacznego:)