Wykonanie
Wrzucenie tego „przepisu” nigdy nie przyszłoby mi do głowy, gdyby nie ilość kliknięć w zdjęcie tej niesamowicie złożonej potrawy na Facebooku i Instagramie. Z tego powodu uznałam, że przepis pojawi się na blogu – no bo
czemu nie? ;)I would never even consider posting this recipe if I haven’t seen how many of you clicked on a photo of „vegan hot dog level hard” on Facebook and Instagram. That’s why I’ve decided, that the recipe will appear on my blog – because.. why not? ;)Składniki:liście
kapusty pekińskiejparówki sojoweogórki konserwowecebulaprażona
cebulaketchupmusztardapodgrzej
parówkipokrój
cebulę w piórkapokrój
ogórki w plasterki na liściu
kapusty ułóż z jednej strony
cebulę, z drugiej plasterki
ogórka na środku umieśc
parówkę, polej
ketchupem i
musztardą, posyp
prażoną cebulkąSmacznego! :)…Ingredients:leaves of Chinese cabbagesoy hot dogspicklesonionfried onion
ketchupmustardheat up soy hot dogsslice onionslice pickleson a big leaf of cabbage put onion on one
side and pickles on the otherput the soy hot dog in the middle, add
ketchup and
mustard, sprinkle fried onion on topBon appetit! :)