ßßß
Składniki2 szkl. zmielonych ciastek owsianych1/2 szkl. roztopionego masła150g czekolady mlecznej1/2 szkl. rodzynek1 szkl. pokrojonych orzechów (włoskie, laskowe, ziemne, migdały)1 szkl.wiórek kokosowychpuszka mleka skondensowanego słodzonegoSposób przygotowaniaDo zmielonych ciastek dodać masło, wymieszać.Formę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć ciastka, wyrównać i dobrze docisnąć używając szklankiCzekoladę pokroić na mniejsze kawałki, rozłożyć na ciastka następnie rodzynki, wiórka kokosowe i orzechy całość zalać mlekiemPiekarnik nagrzać do 175*C, piec około 30 minut.RadyJeśli chcemy mniej słodki baton czekoladę mleczną możemy zastąpić czekoladą gorzką
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab