Wykonanie
            Deser taki można zrobić z różnymi 
owocami, ale że miałam akurat w domu 
jeżyny to padło na nie.Składniki: 
jeżyny, 
śmietana 30%, 
cukier puder.Przygotowanie: 
Jeżyny miksujemy w blenderze z niewielką ilością 
cukru pudru, ale nie za długo żeby się za bardzo nie rozpaćkały. 
Śmietanę ubijamy również z niewielką ilością 
cukru pudru, można tez dodać 
cukru waniliowego jak ktoś lubi (ja nie dałam). Część 
bitej śmietany odkładamy do miseczki i mieszamy z kilkoma łyżeczkami musu 
jeżynowego. W pucharku układamy warstwowo mus 
jeżynowy, białą 
śmietanę, mus, 
śmietanę z musem, mus i na wierzchu dekorujemy 
śmietaną i całym 
owockiem. starałam sie, aby deser był jak najbardziej zdrowy dlatego w dużej części jest mus a w mniejszej 
śmietana.
