Wykonanie
Wreszcie go zrobiłam.!I wiecie co?Już nigdy nie zrobię takiego z proszku!Byłam naprawdę zaskoczona, że w smaku jest o wiele lepszy niż ten z
torebki no i oczywiście bez żadnych dodatków, konserwantów!Wybrałam ten mocno
czekoladowy,a że
budyń uwielbiam w najprostszej postaci dodałam więc tylko pralinkę rafaello :)
PRZEPIS1 i 1/2 szkl
mlekałyżka
cukru (lub więcej)czubata łyżka gorzkiego
kakao2 łyżki
mąki ziemniaczanejSzklankę
mleka zagotować wraz z
cukrem. W pozostałym
mleku rozprowadzić
mąkę i
kakao. Mieszankę wlać do gotującego się
mleka, ciągle mieszając, gotujemy jeszcze chwilkę na małym ogniu. Przelewamy do miseczki.Nie jest najlepiej. Mam wszystkiego dość. Najlepiej zamknęłabym się w pokoju, usiadła w
kącie i jak małe dziecko zaczęła płakać.Potrzebuję pewnej osoby, potrzebuję odwiedzić pewne miejsce.