magdallenamoja szkoła cierpliwości…Coś o mnie.GaleriaMożecie mnie znaleźć na Facebook`u : https://www.facebook.com/magdallenagotujeRSSGulasz29 sty[SinglePic nie odnaleziony]Składniki:ł opatka wieprzowaduża cebuladuża papryka2 większe marchewki1 większa pietruszka w korzeniu3-5 ząbków czosnkupuszka pomidorówewentualnie 3-4 łyżki pasty paprykowej z tubkisól, pieprz, paprykaMięso podsmażyć na smalcu. Delikatnie przyrumienić. Dużą cebulę pokroić w kostkę i wrzucić do podsmażonego mięsa. Następnie zmiażdżony czosnek. Paprykę pokroić w paski, marchewkę i pietruszkę w zapałki. Pokrojone warzywa wrzucić do mięsa i cebuli. Dusić. Jak mięso i warzywa będą odpowiedniej miękkości dodać pomidory w puszce i pastę paprykową. Długo dusić. Doprawić solą, pieprzem i papryką w proszku.SMACZNEGO!!![SinglePic nie odnaleziony]Dodaj komentarz