Wykonanie
Na deszczowy poranek owsianka w kolorach lata. Fioletowa, bo pełna słodkich, delikatnie kwaśnawych,
jagód . Pełna dobroci – z
masłem z
nerkowców,
bananem i nieziemsko pyszną 100%
gorzką czekoladą oraz aromatycznymi wiórkami
kokosa w środku. Do tego jeszcze słodka lniana
chałwa kokosowa oraz zdrowe
jagody goji . Owsianka, która syci, smakuje i maluje na twarzy fioletowy uśmiechW sezonie po prostu trzeba ją zrobić!
jagodowo-kokosowa owsianka (z
płatkami jaglanymi) na
mleku sojowym z
bananem podana z
masłem z
nerkowców,
jagodami goji, 100%
gorzką czekoladą i
kokosową chałwą lnianąblueberries-coconut oatmeal (with millet flakes) with soy milk and
banana served with cashewnut butter, goji berries, 100% dark chocolate and coconut flax seeds halavahSkładniki:4 łyżki
płatków owsianych2 łyżki
płatków jaglanychłyżeczka
siemienia lnianegoszklanka
mleka roślinnego (tu:
sojowe)łyżka wiórek
kokosowych1/2 dojrzałego
bananadwie garście świeżych
jagódPłatki owsiane i jaglane wraz z siemieniem i wiórkami zalać
mlekiem (najlepiej na noc) i odstawić. Następnie gotować wraz z
jagodami, do gęstości. Na koniec wmieszać rozgniecionego
banana. Podawać z dowolnymi dodatkami. Smacznego!Człowiek nie potrafi znaleźć sobie miejsca, chodzi, myśli, płacze. Czasem to co się dzieje jest nie do zrozumienia i następuje ciąg pytań, na które trudno znaleźć odpowiedź. To w czym tkwi siła to RODZINA . Wspaniała jest, najlepsza i niezastąpiona. Jesteśmy razem.U Was też tak deszczowo? Mogłoby się pokazać słońce.. Może za parę dni 😉Przyjemnej niedzieli!