Wykonanie
przepis:mała
dynia5 łyżek
płatków jaglanychmały
bananpół
marchewkipumpkin spicedo podania: tahini,
miód,
jogurt naturalnyDynię umyć, przekroić na pół i wydrążyć.
Płatki jaglane ugotować na wodzie, dodać startą
marchewkę,
banana(część zostawić do podania). Doprawić pumpkin spice i przełożyć do dyni. (To zrobiłam wieczorem) Rano zapiekłam
dynię z
płatkami w 180 stopniach przez 40 minut. Podałam z
jogurtem,
miodem, tahini i resztką
banana :)I na mnie przyszła
pora. Od dawna planowałam taką
dyniową miseczkę, w końcu jest! Na okrągłą setkę! Ciężko mi uwierzyć, że to już setne śniadanie z
Wami.Czy coś się zmieniło od początku? Zakładając bloga nie spodziewałam się, że może dawać to aż taką radość. A wszystko dzięki ludziom, którzy potrafią niesamowicie zmotywować, pocieszyć, dać
kopa kiedy trzeba :) Więc po prostu Wam dziękuję. Za wszystkie miłe słowa i po prostu za to, że tu chcecie zaglądać :)pytania?-ASKinstagramMiłego weekendu! :)