Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 13SkładnikLogo Ilość Czego
bagietka 1 sztuk
przyprawa jarzynowa 1 łyżek stołowych
masło 1 kostek
czosnek 2 ząbkiWykonanie:
Masło utrzeć i połączyć z rozdrobnionym
czosnkiem oraz jarzynką.
Bagietkę ponacinać w ukośne kromki, w powstałe nacięcia nałożyć
masło ziołowe.
bagietkę zawinąć w folię aluminiową. Zapiekać ok. 15 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: PyszotData: 2009-07-04Pycha! ;)Autor: PyszotData: 2009-07-04Pycha! ;)Autor: IzkaData: 2009-04-20Pominęłabym tą przyprawę jarzynową-nie lubię takich niezdrowych wynalazków.Autor: aisha40Data: 2009-04-16bardzo dobre:)Autor: LusiaData: 2009-04-13pasuje do wielu dań...nie tylko z grilla:)Autor: LusiaData: 2009-04-13pasuje do wielu dań...nie tylko z grilla:)Autor: IzkaData: 2009-04-10Przyprawę jarzynową zastąpiłabym
ziołami i odrobiną
soli...Autor: zanrletka1Data: 2008-11-18pyszne....Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: