Niezbędne produkt:Pierś z kurczaka 200 gcukinia 250 gpomidory 2 duże1/2 ogórka długiego100 gram sałaty lodowej1 mała czerwona cebulaSos francuski (wymieszany z 2 łyżkami oliwy i 2 łyżkami winnego octu i 2 łyżkami wody)Kurczaka najlepiej dzień wcześniej zapeklować w swojej ulubionej kompozycji ziół i przypraw.Pierś grillujemy na patelni. Na patelnie dajemy tylko 2 łyżki oliwy później delikatnie podlewamy pierś wodą. Kurczak będzie ugrillowany a jednocześnie nie będzie wysuszony.Na maśle delikatnie grillujemy cienko pokrojoną cukinię.Sałatę lodową rozdrabniamy następnie mieszamy z sosem.Rozkładamy ją na talerzu lub w półmisku. Na sałatę kładziemy świeże warzywa.Warzywa najlepiej pokroić na duże plastry. Na świeże warzywa kładziemy cukinię i kurczaka.