Oto przepis podpatrzony w programie Ramsaya dobry, pożywny i smaczny. Szybko się go przygotowuje i smakuje fenomenalnie.Składniki:Pierś z kurczakajajkomąkabułka tartacebula czerwona3 ząbki czosnkupomidorykulka mozzarelliświeża bazyliaoliwa z oliweksól i pierzWykonanie:Piersi myjemy, osuszamy, rozbijamy lekko i doprawiamy solą i pieprzem.Panierujemy piersi kolejno w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej.Smażymy kotlety na złoty kolor i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.Na patelnię po kotletach podsmażamy drobno posiekaną cebulę i wyciśnięty czosnek, smażymy chwilkę i dodajemy pomidory pokrojone w kostkę i posiekaną bazylię.Doprawiamy całość do smaku i układamy na kotlety.Mozzarelle odsączamy i kroimy w plastry i układamy plastry na górę kotleta. Można posypać ziołami prowansalskimi po serze.Zapiekamy w piekarniku ok 10 minut i podajemy