Wykonanie
Znacie taki projekt twojkucharz.pl ? Nie? To warto zaglądnąć na ich stronę. W kilku słowach
powiem Wam, że to projekt, który powstał z pasji do gotowania, założony przez najlepszych kucharzy w
Krakowie. Na pewno z ich daniami spotkaliście się nie raz na kulinarnej
mapie Krakowa. Fabrice Boulahouache znany z wyśmienitych deserów i
tortów, Miguel Moreira - pasjonat kuchni iberyjskiej i
owoców morza oraz Bartłomiej Płócienniak, którego dania kosztowałam ostatnio na Konfederackiej 4 .Co może powstać ze spotkaniach takich charakterów? Tylko coś wyśmienitego a są nimi Warsztaty Kulinarne połączone z fotograficznymi (świetnie, może wreszcie nauczę się obsługi porządnego aparatu). Sami zobaczcie co mnie czeka w sobotę na warsztatach i wypatrujcie recenzji oraz przepisów, które nauczę się tam robić. Wypatrujcie też innych inicjatyw twojkucharz.pl bo pojawią się na pewno już niedługo (trochę podpytałam Bartka podczas wizyty na Konfederackiej 4) i warto będzie w nich uczestniczyć! A teraz
weźcie chusteczki żeby ślinotok jaki wystąpi po przeczytaniu programu sobotnich warsztatów nie zalał Wam klawiatury :)