Wykonanie
            Dzień dobry po kolejnej przerwie ! Niestety jestem zmuszona opuścic Was na kolejne parę dni : ( Spotkało mnie najbardziej pechowe nieszczęście z możliwych- kiedy wszyscy już zdrowieją i wychodzą z tej okropnej grypy- mnie ona spotyka. I to spada na mnie jak 
granaty z drzewa ! Zasypiam wieczorem zdrowa jak 
ryba i budzę się w środku nocy z 39 stopniową gorączką. W dodatku nie zamierza ona sobie pójśc...
Będę starała się byc z blogiem mniej więcej na bieżąco ale nie mam siły nawet wstac z łóżka i wziąc aparat do ręki : ( Poza tym wątpię, żeby 
płatki ryżowe na zmianę z 
kisielem lub 
kaszą manną były jakoś specjalnie fotogeniczne..
Póki co dodaję piątkową owsiankę, za czasów kiedy byłam jeszcze zdrowa, silna i rześka !

Potrzebowałam:odmierzoną ilośc 
mleka (u mnie z tej miseczki)
płatki owsiane (ja używam błyskawicznych), tak "na oko" ok. 5-6 łyżekgarści suszonych 
bananówgarści 
orzechów włoskich2-3 
ciasteczka Bel 
Vita orzechowych
Przygotowałam
mleko zagotowałamdo gotującego się wsypałam 
płatki i cały czas szybko mieszałam(jeśli za bardzo Wam kipi to zmniejszcie gaz)gotujcie do wyparowania 
wody (tj. minimum 10 minut) pod koniec gotowania dodaję pokruszone 
orzechy i 
bananygotuję jeszcze kilka minutek do całkowitego połączenia składnikówprzelewam do miseczki i wkruszam 
ciasteczka
Do akcji