Wykonanie
Fajny pomysł na urodziny dziecka lub kiedy mamy ochotę na coś słodkiego.
Owoce w gęstej
czekoladzie smakują wybornie.
Czekoladę podesłała nam firma www.slodkiswiat.com.pl Śmiało
mogę polecić.
Czekolada jest wydajna i ma odpowiednią konsystencję. Pycha!
Owocowe fondueSkładnikigarść pastylek
czekolady do fondue (www.slodkiswiat.com.pl)1
banan1
kiwi2
mandarynkikilka fioletowych
winogronSposób przygotowaniaKrok 1Pastylki
czekolady wrzucić do żaroodpornej miseczki. Miseczkę można ustawić na ruszcie z podgrzewaczem, a jeśli nim nie dysponujemy, można wstawić na kilka chwil do mikrofali, aż się wszystko rozpuści. To potrwa krótko.Krok 2
Banana obrać i pokroić w grube plasterki.
Mandarynki obrać i podzielić na cząstki.
Kiwi obrać i pokroić w kawałki.
Winogrona przekroić na połówki i wyjąć pestki.Krok 3
Owoce małym widelczykiem namaczać w
czekoladzie i delektować się smakiem ;)