Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Starszy wpisNowszy wpis »Dzisiaj Barszcz Ukraiński
Winiar i do tego paszteciki z dodatkiem Soser
Winiary doskonała baza do dań i
sosów. :)Najpierw wstawiłam
mięsko na paszteciki
Łopatkę miała 1 kg do tego włożyłam 4 duże
marchewki liść laurowy ziele angielskie oraz rosołek wołowy
Winiar Gotowałam aż
mięsko zmiękło wyjęłam przestudziłam i zmieliłam najpierw
marchewki a
potem mięsko zmieszałam doprawiłam soserem i zalałam rosołkiem w którym się gotowało
mięsko1
2 Zmieliłam
marchewki najpierw
3 Nastepnie zmieliłam
łopatkę4 Zmieszałam
marchewki z mięskiem
5 Posypałam soserem
6 Ciasto przygotowane farsz równo rozłożony i posypany soserem
7 Paszteciki uformowane
8 Juz gotowe upieczone
9 Smacznego :)
Teraz robimy barszczyk ukraiński
WiniarZiemniaczki 5 sztuk kroimy w kostkę dodajemy
marchewke i gotujemy ,dodajemy warzylion do smaku jak juz ziemniaczki sa miekkie dodajemy Barszcz ukraiński Zawartość opakowania dokładnie rozprowadzić w 500 ml zimnej
wody.Postawić na ogniu i mieszać do chwili zagotowania i jeszcze jakies z 15 minut
wtorek, 19 lipca 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter