ßßß Cookit - przepis na Jeśli nadal zastanawiasz się nad tym czy stosować te produkty, to te poradniki są dla Ciebie

Jeśli nadal zastanawiasz się nad tym czy stosować te produkty, to te poradniki są dla Ciebie

nazwa

Składniki

Wykonanie

Od jakiegoś czasu coraz więcej mówi się o tym, że gluten szkodzi, a pieczywo wzbudza ogromnie dużo kontrowersji. Tak samo rzecz ma się z białym cukrem i białą mąką – a jak jest naprawdę? Przecież to produkty, które z dziada, pradziada były zawsze stosowane w polskiej kuchni.
Dziś na facebooku dziewczyny tak piszą:
Jaka jest możliwość, że gluten i biały cukier szkodzą nam naprawdę?
Nie chcąc popadać w paranoję, czytałam coraz więcej o tych zagadnieniach, rozmawiałam z ludźmi bardziej i mniej specjalizującymi się odżywianiem, przebyłam dwa kursy, aż decydowałam napisać o tym wszystkim. Tak powstały moje e-booki, które wiele z Was już ma i docenia.
Dziś proponuję wam udoskonaloną wersję tych e-booków, wraz z pakietem mega bonusów - trochę z okazji Walentynek, trochę dlatego, że uważam, że każdy czas jest dobry do zmiany na lepsze.
Te poradniki dają Ci możliwość własnej decyzji – czy chcesz nadal stosować te produkty w kuchni czy też nie. Są jak drogowskaz, dzięki któremu dowiesz się na czym stoisz.
T e poradniki to odpowiedzi na wiele pytań dotyczących substancji słodzących, które są szeroko dostępne na rynku. Co ze słodzikiem? Czy syrop z agawy jest naprawdę niezdrowy? Jak ustrzec się lipnego ksylitolu? - odpowiedzi podaję w Raporcie o cukrze i słodzikach. Sporo też mowy o glutenie, o tym, że wcale nie trzeba być dzieckiem aby działał na nas źle, że łatwo go zmienić, zastąpić i ograniczyć.
Tak o moich e-bookach wypowiadały się osoby, które je kupiły:
To co proponuję dziś to udoskonalona wersja e-booków.
To poradniki dietetyczne o odżywianiu i pozytywnym myśleniu.
Możesz zajrzeć do spisu treści i pobrać przykładowe strony STĄD
Sama musiałabyś poświęcić sporo czasu na zgromadzenie takiej wiedzy, a dostajesz ją w pigułce wraz z bonusami.
Jasno, prosto i na temat.
Jeśli Twoja dieta powinna ograniczać gluten lub biały cukier,
to polecam Ci te poradniki
Napisane w przystępnej formie, zawierają cenną wiedzę i dodatkowo dają sporo wskazówek, rad i podpowiedzi dotyczących odżywiania. Znajdziesz w nich również popularne przepisy nigdzie nieopublikowane, których jakość potwierdzają setki osób w postaci pozostawionych komentarzy na blogu.
To, co znajdziesz w tych poradnikach może stanowić fantastyczny początek
drogi do zdrowia i szczęścia jak również uzbroi Cię w wiedzę
potrzebną do świadomego odżywiania
Serdecznie zapraszam :)
Ania
Źródło:http://dietetyczniesiostro.blogspot.com/2014/02/jesli-nadal-zastanawiasz-sie-nad-tym.html