Wykonanie
Rodzaj budyniowego kremu. Pyszniutki i naprawde kremowy :)

Dla 4 osob:275 g
malin (moga byc mrozone)50 g
cukru1/2 paczki budyniu
waniliowego2 lyzki
soku cytrynowego200 g
smietany kremowkiMaliny przebrac, oczyscic i umyc. Wymieszac w garnku z
cukrem i odstawic na ok 30 minut zeby puscily sok. Zagotowac krotko i przetrzec przez sito do drugiego garnka.Wymieszac
budyn z 125 ml
wody. Zagotowac przeterty mus malinowy i dodac
budyn, mieszajac zagotowac, dodac
sok z cytryny. Odstawic na godzine. Dolac do masy
smietane i ubijac mikserem ok 5-7 minut. Przelozyc do salaterek lub pucharkow, odstawic do lodowki i dowolnie udekorowac tuz przed podaniem.Przepis dodaje do akcji: