ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokapusta czerwona 1 sztukjabłka 3 sztukrodzynki 100 gramówwino czerwone wytrawne 1 szklanekmasło 2 łyżek stołowychsok z cytryny 1 sztukmąka 1 łyżek stołowychcukier według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną kapustę poszatkować, dodać grubo starte kwaśne jabłka, masło, sok z cytryny i wino, posolić i dusić do miękkości. Potem dodać rodzynki i rozprowadzoną w łyżce wody mąkę. Wymieszać i zagotować. Doprawić do smaku cukrem, solą oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: