ßßß Cookit - przepis na Belvedere pointsetta martini

Belvedere pointsetta martini

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
sok żurawinowy 0.25 sztuk
wódka 0.25 sztuk
Champagne 60 mililitrów
Wykonanie:
Wymieszaj w shakerze¼ porcji Belvedere i ½ porcji soku żurawinowego z lodem. Przecedźcałość do schłodzonego kieliszka do Martini. Na wierzch wlej 60 ml Moet& Chandon Champagne. Udekoruj malinami.
Alkohole
Drinki (z Wódką)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/2895/Belvedere-pointsetta-martini