Wykonanie
« Powrót  BourbonnaiseDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
bourbon whiskey 40 mililitrów
wermut wytrawny 10 mililitrówcreme de cassis 10 mililitrów
sok cytrynowy 10 mililitrówWykonanie:Wszystkie składnikiwraz z kostkami
lodu umieścić w shakerze. Wymieszać, a następnieprzelać do szklanki typu tumbler do połowy wypełnionej kostkami
lodu.Uwagi:
Owocowo-korzenny short
drink na wieczór lub jako aperitif.
AlkoholeDrinki (z
Whisky)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: